Óriási mellei miatt szenved az édesanya, aki a fájdalomtól már menni is alig bír

mellkisebbítés keblek édesanya műtét mellek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jacqui Fowler jelenleg azért gyűjt pénzt, hogy visszakapja régi életét. Az anyuka óriási mellei miatt szenved: súlyos hátfájás kínozza, és már azt sem bírja, hogy a férfiak megbámulják, és folyton fogdosni akarják.

A 34 éves édesanya kamaszkora óta szenved méretes melleitől. Már fiatal korában sokat bántották, zaklatták és fogdosták, ami miatt elszigetelve töltötte kamaszéveit. Az egyenként hat kilós mellek miatt a 100 kilós nő fogyókúrázni sem képes, hátfájdalma ugyanis elviselhetetlen. Jacqui már az iskoláig sem képes elmenni a gyerekeiért, az aktív testmozgás pedig ekkora keblekkel szinte lehetetlen.

Az elkeseredett édesanya online adománygyűjtésbe kezdett, mellkisebbítő műtétjéhez összesen 8000 fontra van szüksége - írja a Daily Star.

Nem ő az egyetlen, akinek az életét megkeserítették méretes mellei: korábban írtunk egy 16 éves lányról, aki csak úgy, mint Jacqui, mellkisebbítő műtétért könyörgött.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.