Szinetár Dóra és Makranczi Zalán: "Mindennap van időnk arra, hogy kettesben legyünk"

Forrás: Instagram/Szinetár Dóra -
Makranczi Zalán család Szinetár Dóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Békesség, harmónia és szeretet árad a Szinetár Dóra-Makranczi Zalán házaspár szeméből – mindenki ezt mondja, aki csak találkozik velük. A gyerekeik mellett arról sem feledkeznek meg, hogy – a szülői és szakmai szerepeken túl – ők elsősorban férj és feleség. Minderről a szerdánként megjelenő, friss hot!-ban mesélnek.

„Otthon mindennap van időnk arra, hogy kettesben legyünk. Nem szeretjük, ha szól a háttérben a tévé; ezek a pillanatok csak rólunk szólnak. Fontos számunkra, hogy ha a mindennapi teendőnket elintéztük, egymással foglalkozzunk. Ilyenkor elmélyülten beszélgetünk, megosztunk egymással a hétköznapi történésektől kezdve mindent, ami csak történt velünk aznap, ami éppen foglalkoztat a világ dolgaiból" – kezdte a hot! magazinnak a Jászai Mari-díjas színésznő. „A közös étkezések során pedig a gyerekeinkkel tárgyaljuk meg az aznapi eseményeket; ilyenkor Zalánnal figyelünk arra, hogy ne a szakmánk legyen a fő téma, még akkor se, ha éppenséggel együtt játszunk valamiben" – utalt a tavaly bemutatott Dunakanyar című darabra, amiben nemcsak a férjével, hanem az édesapjával is együtt dolgozik.

Szinetár Dóra és Makranczi Zalán Forrás: Instagram/Szinetár Dóra

A friss hot!-ban Dóriék a családjuk összetartásáról is mesélnek, de azt sem rejtik véka alá, hogy a sok munka mellett hogyan tudják megoldani, hogy a gyermekükkel elég időt töltsenek. Keressétek a hot!-ot digitális formában is, a digitalstand.hu/hot oldalon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.