Orosz-ukrán háború orosz ukrán háború tank orosz katona
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy ukrán férfi megállt a lerobbant tank mellett tanácstalanul ácsorgó orosz katonák mellett, és megkérdezte őket, szeretnék-e, hogy visszavontassa őket a hazájukba.

A News megosztott egy felvételt az Instagram-oldalán, amelyen egy ukrán férfi megállt az autójával egy lerobbant orosz tank mellett, majd megkérdezte, mi a katonákat, hogy mi a gond.

A katonák elmondták, hogy elfogyott az üzemanyag, mire a férfi egyszerűen nekik szegezte a kérdést, hogy hazavontassa-e őket Oroszországba. Az orosz katonák nem szívták mellre a pimaszkodást, csak elnevették magukat.

Az oroszok és az ukránok is komoly veszteségeket szenvedtek el a háborúban. Egyre több katona döbben rá, hogy nem akar a harcokban részt venni. Egy orosz katona is úgy döntött, megadja magát. Ami utána történt, arra senki sem számított.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.