Elhunyt a terhes nő, akit hordágyon menekítettek ki a lebombázott mariupoli szülőotthonból - Videó (18+)

halál terhesség Mariupol Orosz-ukrán háború terhes nő orosz ukrán háború várandós nő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész világot bejárta a fotó, amin egy terhes nőt visznek hordágyon a lebombázott mariupoli szülőotthonból. Egyértelműen a gyerekkórház és szülészet lebombázása a háború eddigi legkegyetlenebb húzása. Úgy tudni, a fotón szereplő nő és gyermeke is elhunyt.

Egyre több áldozatot követel az orosz-ukrán háború. A felvétel, amin egy terhes nőt menekítenek ki a lebombázott mariupoli kórházból, már az egész világot bejárta. Úgy tudni, a nőt egy másik kórházba akarták átszállítani, hogy megmentsék az életét. A mentősök elmondása szerint amikor a várandós asszony rájött, hogy elveszíti gyermekét, azt kiabálta nekik, hogy öljék meg.

Az AP-nek nyilatkozó sebész elmondta, hogy a nő medencéje összezúzódott, csípője levált, az orvosok ezért császármetszéssel segítették világra gyermekét, aki nem mutatott életjeleket.

-nyilatkozta Timur Marin sebész. A nő kimenekítéséről készült megrázó felvétel alább megtekinthető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.