Kiderült, hol kezd új életet Meggyes Dávid és szerelme, Stana Alexandra

Forrás: Stana Alexandra/Instagram -
Horváth Gréta új otthon Budapest Zugló költözés Meggyes Dávid Stana Alexandra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az év első hónapjaiban sokan támadták Meggyes Dávidot, amiért elhagyta Horváth Grétát. Az üzletember nem sokkal a szakítás után ismét a nyilvánosság elé állt, és kiderült, hogy újra rátalált a szerelem, méghozzá a népszerű táncos, Stana Alexandra oldalán.

Dávid a válás bejelentése óta folyamatosan kapja az újabb és újabb támadásokat, legutóbb éppen azt vetették a szemére, hogy párja, Alexandra sokkal jobb nő, mint amilyen pasi ő. A férfi azonban ezt bóknak vette, hiszen csak örül annak, ha egy csinos, szép és kedves nő párja lehet.

Vajon Stana Alexandra és Meggyes Dávid már össze is költöztek? Forrás: Stana Alexandra/Instagram

Az Instagramon egy másik követőjének a kérdésére is reagált, így derült ki, hogy Dávid Budapest egyik legnagyobb kerületében, Zuglóban találta meg új otthonát. A válaszából pedig kiderült az is, hogy nem egyedül költözött a lakásba.

– írta Dávid, aki ezzel reagált arra a kérdésre, miért látják őt egyre többször Zuglóban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.