Pokorny Lia szívszorító vallomása: elárulta, kivel folytatja az estet, ami Babicsek Bernáttal kezdett el

zene Babicsek Bernát halála Pokorny Lia Babicsek Bernát
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Babicsek Bernát tragikus halála mindenkit megrázott, Pokorny Liát is, aki úgy döntött, hogy tovább  folytatja közösen elkezdett projektjüket. "Találkoztam valakivel, aki vállalta, hogy jön velem ezen az úton..." - írta. 

Babicsek Bernát váratlanul és tragikusan távozott az élők sorából egy lakástűz következtében. Halála az egész országot megrázta. Pokorny Lia nemrég egy videóval emlékezett meg a művészről, most pedig arról adott hírt, hogy folytatja azt a zenés estet, amit még Bernáttal kezdett el.

Pokorny Lia folytata a Babicsek Bernáttal elkezdett zenés estjét Forrás: Viasat3, Sághy Tímea

"Folytatom a LIAisont. Találkoztam valakivel, aki vállalta, hogy jön velem ezen az úton... Aki úgy érzem, elbírja, hogy leül ugyanarra a padra ugyanazzal a hangszerrel...és segít mesélni. Nem azért, mert Bernát pótolható, hanem mert tovább kell menni. Mert még van itt feladat. Mert így él tovább, aki és ami valaha az életünk része volt. Úgy, hogy visszük az emlékeket és mesélünk. Soha nem lesz már ez az est ugyanaz. Más lesz. Most ezt a más nyelvet keresem. Szoktatom a lelkem, mint amikor valaki egy új, ismeretlen ízt kóstol. És hálás vagyok, hogy kaptam egy segítséget, egy társat, aki érti, hogy küzdök, és segít, türelmes és megtart. Néha lázad a lelkem, aztán fürdök ugyanazokban a dallamokban, amiket egyszer valaki más muzsikált nekem. Van, hogy kíváncsi vagyok, mi az az új, ami születik. Mert mesélnivalóm van. Köszönöm Kéméndi Tamás" - írta Lia.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.