Egy napig egy ukrán orvos irányította David Beckham Instagram-oldalát

szülésznő David Beckham Orosz-ukrán háború orvos orosz ukrán háború Instagram közösségi média
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírességek és az influenszerek egyik legértékesebb tulajdona a saját közösségi média oldaluk. A posztjaikat akár emberek milliói is láthatják, így a reklámozók egymással harcolnak azért, hogy az ő termékeiket népszerűsítse egy-egy celebritás.

David Beckham Instagram-oldalát több, mint 70 millióan követik, így bármit is posztol, az tömegekre lesz hatással. A népszerű focista egy jó és nemes ügy szolgálatába állította saját profilját és egy teljes napra egy ukrán orvos kezébe adta annak irányítását. A sztárjátékos ezzel szerette volna felhívni az emberek figyelmét a háború szörnyűségeire és adakozásra buzdította követőit.

Egy napig egy ukrán orvos kezelte David Beckham Instagram-profilját Forrás: Instagram/David Beckham

Az oldalt egy napig Iryna, az egyik harkivi szülészeti klinika vezetője kezelte, aki bemutatta, hogyan telnek a kórház mindennapjai az orosz-ukrán háború kitörése óta. A doktornő és csapata számára a legnagyobb nehézséget az okozza, hogy a bombázások és légicsapások közepette kénytelenek dolgozni, nem tudva azt, mikor éri őket támadás.

A kórházban ápolt terhes nőket a harcok első napján leköltöztették a pincéből kialakított óvóhelyre, ahol az invázió második napján megszületett az első kisbaba – írja a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.