Kiderült, VV Fanni utolsó hónapjait rettegésben töltötte: ettől félt

Forrás: Facebook -
Novozánszki Fanni félelem VV Fanni rettegés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Novozánszki Fanni gyilkossági perén hangzottak el részletek az ügyről: a lány naplójából közöltek részleteket. A halála előtti hónapokban rettegett. 

VV Fanni gyilkossági ügyének tárgyalásán ezúttal olyan dolgok hangzottak el, amik eddig nem kerültek nyilvánosságra. Kiderült, hogy a lány testéből 3 deci vér szivároghatott ki a csomagtartóba, de az már sosem fog kiderülni, hogy akkor még élt-e vagy sem. Az is kiderült, hogy B. László elbukott a hazugságvizsgálaton, főleg amikor a vízi hulla illetve a megölte Fannit kifejezéseknél adott reakciót. A gyanúsított reakció nélkül hallgatta, ahogy megcáfolják a védekezését.

Forrás: Facebook/Origo

A perbeszédből az is kiderült, hogy Fanni vezetett naplót, ambe leírta, hogy a testéből élt és volt, hogy havonta 2-2,5 millió forintot keresett. A halála előtt azonban rettegett, pedig nem kapott fenyegetést. Attól félt, hogy megáll a szíve, ezért egészségesen élt, ezen kívül attól is tartott, hogy valaki rátöri az ajtót - írta a Bors. Korábban kiderült, hogy B. László a Karib-tengerhez szökne a börtön elől. Az ügyész életfogytig tartó szabadságvesztést kért a férfire.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.