"Mit akar itt ez az amatőr hájpacni?" - Terence Hill nem volt jó véleménnyel Bud Spencerről

Forrás: AFP/APA-PictureDesk/FOTOKERSCHI.AT / APA / picturedesk.com/Fotokerschi.At -
olasz színész pályakezdő gondolatok vélemény amatőr hájpacni Bud Spencer Terence Hill
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miközben hazánkban emberek ezrei imádják Terence Hill és Bud Spencer közösen készített filmjeit, Olaszországban közel sincs ekkora rajongótábora a pofozkodó párosnak. A kapcsolatuk láthatóan nagyon szoros és baráti volt, ám közel sem indult zökkenőmentesen.

Terence Hill március 29-én ünnepli 83. születésnapját és túl a nyolcadik X-en még mindig aktívan forgat. Egykori kollégája és barátja, Bud Spencer viszont már nincs az élők sorában, ugyanis hat évvel ezelőtt örökre lehunyta szemeit Piedone megformálója.

Nem gondolta, hogy életre szóló barátok lesznek Bud Spencerrel Forrás: AFP/APA-PictureDesk/FOTOKERSCHI.AT / APA / picturedesk.com/Fotokerschi.At

Már azelőtt ismerték egymást, hogy elkezdődött volna a közös filmes karrierjük. Hill és Spencer is tagja volt a Lazio úszócsapatának, azonban nem nagyon beszéltek egymással. Hiába az ismeretség, egyikük sem repesett attól a hírtől, hogy együtt kell dolgozniuk.

– idézi a Metropol Terence Hill önéletrajzi könyvét. A 83 éves olasz színész talán nem is sejtette, hogy a döcögős kezdetek ellenére életre szóló barátságot kötnek majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.