Horror! Hátborzongató lényt sodort partra a víz: sokkot kapott a férfi, mikor meglátta - Videó

horror szörny megdöbbentő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alex Tan épp Ausztrália tengerpartján pihent, amikor rémületes látvány fogadta őt a vízparton. A queenslandi férfi videót is készített a történtekről. 

Alex Tan azonnal a kamerájához nyúlt, és a vérfagyasztó lényt lencsevégre kapta.

"Valami furcsaságba botlottam. Ez tipikusan egy olyan dolog, amire az ember azt mondja, hogy földönkívülivel találkozott. Milyen furcsa már ez!" - kezdte az ausztrál férfi.

A videó alatt már elkezdődtek a találgatások. Egyesek szerint egy oposszumszerű lényről van szó, míg mások jóval merészebb teóriával álltak elő.

"Ha figyelembe vesszük mindazt, ami a világot sújtotta az elmúlt 3 évben, vajon meglepődnénk, ha most egy apokalipszissel lenne dolgunk?" - tette hozzá Alex.

Korábban több furcsa esetről is írtunk: februárban, a tenger mélyén egy földönkívüli embrióhoz hasonló lényt találtak, míg mások ufót videóztak le fényes nappal Új-Zélandon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.