Korda György szeme láttára kezdtek ki Balázs Klárikával

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Korda György Balázs Klári Peter Sramek Flört Csináljuk a fesztivált
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Csináljuk a fesztivált! legutóbbi adásában Peter Srámek minden eszközt bevetett, hogy lenyűgözze a zsűritagokat. A továbbjutás érdekében még Korda György feleségével, Balázs Klárival is kikezdett. 

Peter Srámek a Lady N című slágerrel készült, mindezt úgy, hogy a zsűriszékeken helyet foglalt a dal eredeti előadója, Korda György és felesége is. A produkció során Srámek kikezdett Balázs Klárikával, amin Korda György nemcsak jót mulatott: a helyzet egy különleges emléket is visszaidézett számára - írja a Blikk.

Forrás: Korda György és Balázs Klári

"Szemben ült velem, én ott tettem-vettem, kihúztam magam, majd megkérdeztem: Eljössz velem táncolni? Mire ő azt mondta, nem! Így indult, de hogy aztán ebből 42 év lesz, arra nem gondoltam" emlékezett vissza Korda György a feleségével való megismerkedésükre.

Korábban arról írtunk, hogy a házaspár fontosnak tartja az élethosszig tartó tanulást, és azt is elárulták, hogy mi a házasságuk titka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.