Hajmásy Péter szerelem Nádai Anikó évforduló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges alkalomból költött el egy fényűző vacsorát Nádai Anikó és vőlegénye, Hajmásy Péter. Örömüket követőikkel is megosztották.

A gyönyörű műsorvezető és párja, akik kapcsolatuk kezdete után már két hónappal a Nyerő Páros című vetélkedőben mókáztak együtt, egy elegáns vacsorán jelentettek be egy igazán örömteli hírt.

Másfél éves évfordulójukat ünnepelték, a boldogan mosolygó, szolidan elegáns Anikóról pedig fotó is készült, melyet rögvest meg is osztottak az Instagramon.

Bár ez a kép alapján nem teljesen egyértelmű, Anikó jelenleg közös kisfiukkal várandós, akit valószínűleg Péter Pálnak keresztelnek majd. A gólyahírt Dominikán ünnepelték meg, ahol Péter méltó módon, az elmaradhatatlan gyűrű kíséretében feltette szerelmének a nagy kérdést, melyre a műsorvezetőnő természetesen boldog igennel válaszolt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.