Rubint Réka elárulta, mi segíthetett Norbinak betegsége leküzdésében

Forrás: TV2 -
terápia Rubint Réka lélek Schobert Norbi Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 43 éves sztáredző és édesanyának nemcsak fizikai, de lelkiereje is csodálatra méltó. Szerinte sokszor ez a pozitív tulajdonsága akadályozza meg azt is, hogy családi krízishelyzetek esetén elszabaduljon a pokol.

Azt eddig is tudtuk Rubint Rékáról, hogy irigylésre méltó alakját a fegyelmezett edzéstervnek és a változatos, tudatos étrendnek köszönheti, de hogy lelki és mentális egészségét miként őrzi, arról eddig nem sűrűn mesélt.

A háromgyermekes fitnesztréner rengeteg megpróbáltatáson ment keresztül élete során: férje, Schobert Norbi komoly szívműtéten esett át 12 évvel ezelőtt, az elmúlt három év alatt pedig édesanyja és édesapja is elhunyt.

Schobert Norbert és Rubint Réka Rubint Réka

Réka saját bevallása szerint érzékeny, érzelmes alkat, mégis képes helytállni ezekben az embert próbáló helyzetekben. Ebben légzésterapeutája, Kata segít neki, akihez még akkor kezdett járni, mikor első gyermekével, Larával volt várandós.

– idézte fel a megindító emlékeket Réka, aki a Blikknek azt is elmesélte, hogyan győzi le a stresszhelyzeteket a mindennapok során.

Rubint Réka Forrás: Rubint Réka/Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.