Kevesebb mint két év alatt több mint tízmilliós össznézettséget produkált Varga Irén hivatalos YouTube-csatornája. Az internetes celebritás tavaly ősszel beindította saját énekesi karrierjét, és az azóta megjelent négy számát imádja a közönség. Most viszont majdnem mindenét elveszítette.

Varga Irén (vagy művésznevén Mahiana Rosszallo) rendszeresen töltötte fel a világhálóra az új videós tartalmakat, amelyeket százezrek vártak hétről hétre. A szórakoztató kisfilmek nagy sikert arattak, hiszen Irén a legkülönfélébb, bizarr recepteket próbálta ki, de készített éneklős, sminkelős és utazós videókat is. Ezek azonban most mind eltűntek.

Varga Irén elbukta milliós nézettségétForrás: Facebook/Varga Irén

A Ripost szerint a YouTube-csatornát és Irén hivatalos Facebook-oldalát nem a nő, hanem a menedzserei kezelték, akik minden tartalmat letöröltek a platformokról. Az internetes celeb munkája így kárba veszett, hiszen milliós össznézettségű videókat szedtek le az oldaláról. Irén egyelőre csak a hivatalos TikTok-csatornáján keresztül tud kommunikálni a rajongókkal, úgy tűnik azt ő maga kezeli.