Visszatért Magyarországra Varga Irén, az ismert internetes celeb

YouTube Spanyolország internetes celeb Magyarország varga irén
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Internetes körökben kifejezetten ismert hazai híresség Varga Irén, aki eleinte hamisan elénekelt dalaival hívta fel magára a figyelmet. Az azóta saját számokat is készítő előadó megjárta már az egyik tévés tehetségkutatót is, de nem jutott tovább a válogatóból.

Varga Irén egyike a legnépszerűbb hazai influenszereknek és online tartalomkészítőknek, aki elsősorban a YouTube-ra forgatott videóiról ismert. Másfél éve létrehozott csatornáján rövid idő alatt 34 milliós megtekintést generált, ami nem kis teljesítmény. A legnépszerűbb videói közé tartoznak a saját dalaihoz forgatott videóklipek, melyek közül az elsőt már 6,3 millióan látták.

Első saját slágere hatalmas siker, több mint hatmillióan látták a YouTube-on Forrás: YouTube

Irénke, aki Mahiana Roszallo művésznéven is alkot, egy hónappal ezelőtt egy videósorozatot indított, amelyben bemutatja spanyolországi életét. Ebben az internetes show-ban derült ki, hogy a hölgy állítólag állást kapott a barcelonai állatkertben, ám nemrég elbocsátották új munkahelyéről. A gondozására bízott állatok ugyanis felfalták egymást – írja a nuus.hu.

A portál szerint könnyen elképzelhető, hogy az Irénke élete című online műsor története csak kitaláció, és a főszereplő egy percet sem dolgozott a barcelonai állatkertben. A rajongók ennek ellenére imádják a sorozat hetente jelentkező epizódjait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.