Meredeken zuhan Harry herceg népszerűsége

Forrás: Getty Images for Intrepid Sea, Air, & Space Museum/Theo Wargo -
királyi család szeretet népszerűség Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy friss közvéleménykutatás szerint Harry herceg népszerűsége akkor kezdett csökkeni, amikor összeházasodott feleségével, Meghan Markle-lel, és elköltöztek az Egyesült Királyságból Kaliforniába.

A 2022 márciusában elkészült Ipsos-tanulmány szerint a herceg 35%-kal kevesebben kedvelik, mint négy évvel korábban. Az elmúlt években Meghan Markle népszerűsége is 16%-kal csökkent. Egyetlenegy személy volt, aki rosszabbul teljesített Meghannál és Harrynél: András herceg.

Forrás: Getty Images for Intrepid Sea, Air, & Space Museum/Theo Wargo

Az elemzésekből kiderült, hogy a legnépszerűbb a királynő, utána pedig Vilmos herceg következik. A harmadik pedig Kate Middleton.

A múlt héten bejelentették, hogy Meghan Markle új podcast műsort indít Harry herceg nélkül Archetypes címmel, melyben befolyásos nőkkel készít majd interjút – olvasható a Daily Star oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.