Utcai támadóhoz hasonlították Ronaldót, miután széttörte egy focidrukker fiú telefonját

autista Cristiano Ronaldo támadás focidrukker telefon foci dühkitörés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinte mindenkit sokkolt az a videó, ami felkerült az internetre a világklasszis focistáról, Cristiano Ronaldóról. A sportoló egy vesztes mérkőzés után nem tudta türtőztetni magát és miközben levonult a pályáról, kiütötte az egyik szurkoló kezéből a telefont. Nemcsak a készülék sérült meg, hanem a kisfiú keze is.

A mindössze 14 éves fiúról idő közben kiderült, hogy autista és ez volt élete első focimeccse. A világsztár az eset után saját közösségi oldalán kért bocsánatot a szurkolótól és családjától, ám a fiú édesanyja élesen kritizálta a sportolót. Az anya nehezményezte, hogy sem Ronaldo, sem a csapat nem kereste meg őket személyesen.

Nem bírta leplezni csalódottságát és dühét egy ártatlan szurkolón vezette le Ronaldo Forrás: AFP/Lindsey Parnaby

Sarah Kellyvel és fiával, Jake-kel végül kapcsolatba lépett Cristiano Ronaldo, aki felajánlotta a családnak, hogy vendégül látja őket a Manchester következő mérkőzésén. Az anya viszont nem kér ebből a bocsánatkérésből és utcai támadóhoz hasonlította Ronaldót.

– idézte Sarah szavait az Origo Sport. A fiú egyébként nem is a Manchester, hanem az ellenfél csapat, az Everton miatt volt kint a múlt hétvégi meccsen. A másik brit csapat sem hagyta szó nélkül az esetet és egy aláírt mezt, valamint jegyeket adott ajándékba a fiúnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.