Erre senki nem számított: ő lesz a következő Nagy Ő

Forrás: Shutterstock -
párkeresés Nagy Ő Árpa Attila szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nagy Ő következő évadára igazán meglepő sztárt sikerült megnyernie a TV2-nek. Árpa Attila fogja a tévében keresni a szerelmét.

Hosszú évek után tért vissza a képernyőre a Nagy Ő című párkereső műsor. Tóth Dávid válogathatott a csinosabbnál csinosabb lányok között, de sajnos végül a szerelmet nem sikerült megtalálnia. A műsor újabb évaddal fog jelentkezni, és ezúttal nem más keresi majd a képernyőn a szerelmet, mint Árpa Attila. Ugyan eddig a legtöbben úgy tudták, a színész kapcsolatban él, kiderült, hogy ismét szabad.

Árpa Attila lesz a következő Nagy Ő Forrás: LifeTV

"Nem tudom, hogy én, elvált apuka vagyok-e minden nő álma, de azt állítólag tudom, hogy mire vágynak. És persze hozzájárul ehhez az ismertségem is, de szerintem Magyarországon híresnek lenni, az olyan, mint gazdagnak lenni a Monopolyban" - árulta el a Story Magazinban Árpa Attila.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.