Legyőzte a rákot, de tolószékbe került a Derrick sztárja: Fritz Wepper 80 évesen újra játszana

Forrás: Instagram/Fritz Wepper -
Derrick szívműtét rák koronavírus tolószék Fritz Wepper
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hazánkban is kiemelkedő sikere volt a Derrick című német krimisorozatnak. A címszereplőt alakító Horst Tappert tizennégy évvel ezelőtt életét vesztette, de a partnerét, Harryt játsszó Fritz Wepper még ma is él, igaz, nagyon leromlott az egészségi állapota.

Fritz Wepper tavaly augusztusban ünnepelte nyolcvanadik születésnapját, a családjának azonban nem lehetett felhőtlen az öröme. Az ismert német színésznek ugyanis sorozatban több komoly egészségügyi problémával is meg kellett küzdenie. Két életmentő szívműtét után elkapta a koronavírust és a világjárványt okozó betegség nagyon lerontotta Wepper állapotát.

Ha ez nem lett volna elég, pár éve a rák is megtámadta a szervezetét, és emiatt folyamatos kórházi kezelésekre volt szüksége. Weppert tavaly ismét megműtötték, majd heteken át mesterséges kómában tartották, a családja pedig egy emberként imádkozott azért, hogy Fritz felépüljön. A Derrick sztárjának végül megint sikerült megmenekülnie, ugyanis idén áprilisban bejelentették, hogy legyőzte a rákot.

Forrás: Instagram/Fritz Wepper

A sorozatos betegségek miatt már nem képes járni, és mozogni is csak korlátozottan tud. Tolószékbe került, ám a nyolcvanéves színészt semmi sem tartja vissza attól, hogy visszatérjen. Fritz Weppert ugyanis a színészet élteti, a munka számára az életelixír. Legutóbbi sorozatát, a Te szent ég!-et is úgy forgatta, hogy senki sem tudta róla, milyen beteg.

Wepper felesége azt nyilatkozta a Wunderweibnek, hogy remélik, valóra válik a színész álma és életében még egyszer hódolhat a színészetnek, akár úgy, hogy szinkronizál.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.