Össztűz zúdult Gáspár Lacira: Győzikéék fortyognak a dühtől becsmérlő szavai után

Forrás: Instagram, Gáspár Laci -
Gáspár Győző Gáspár Zsolt Gáspár Laci Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Laci Hajdú Péter műsorában kritizálta Győzikééket. Nem teszi zsebre, amit tőlük kap ezért.

Gáspár Laci az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban vallott a Gáspár család szintén híres tagjairól, vagyis idősebb Gáspár Győzőről és Győzikéről. Utóbbinak a tehetségét kérdőjelezte meg. "Te énekelsz, én viszem a show-t. Neked van hangod, nekem meg pénzem" - mondta a műsorban Laci arra utalva, hogy Győzike felajánlotta neki, alapítsanak duót.

"Apu, amikor beteg volt, kórházban feküdt, mindig írt nekik, hogy látogassák meg, segítsenek egy kis pénzzel. Mindig ígérgették, de sose jöttek szinte" - állította még Laci. Győzikéék persze nem hagyták szó nélkül a vádakat.

Gáspár Laci kiakasztotta Győzikééket Forrás: Instagram, Gáspár Laci

"A feleségem emlékét, engem és a fiaimat nem lehet nevetség tárgyává tenni, de főleg Gáspár Lacika nem teheti ezt meg és ő ezt pontosan tudja. Laci édesapját szerettem és tartottam is vele a kapcsolatot, bár az igaz, hogy vele nem, hiszen neki maradjunk annyiban, hogy rossz híre volt Balassagyarmaton. Nem akarok többet mondani annál, minthogy nem éppen a becsületéről volt híres" - állítja az idősebb Gáspár Győző.

"Dühítő volt azt hallani a tévében, hogy mi nem segítettük őket! Gáspár Laci egyszerűen hazudik, hiszen a feleségem volt az, aki ruhákat vett neki, hogy fel tudjon menni Pestre. Aztán a cégem kisbuszát is odaadtuk sofőrrel együtt, hogy a családja eljusson a műsorra, majd haza is kerüljenek Balassagyarmatra. Ez a fiú el sem jött a feleségem temetésére, de ezen nem is csodálkozom, hiszen annak ellenére, hogy most Hajdú Péternél az apja iránt érzett szeretetéről és tiszteletéről beszél, a sírja közelébe sem megy. Ha én kéthetente nem járnék ki, egy szál virág se lenne ott" - fakadt ki a Borsnak Gáspár.

Gáspár Zsolt sem hagyta szó nélkül a kijelentéseket Forrás: TV2

"Maradjunk annyiban, hogy az egész család felháborodva nézte Lacika rólunk alkotott véleményét az Összezárva című műsorban. Csak annyit fűznék hozzá: ahogy látom, elfelejtette, hogy az édesanyám mennyit tett érte annak idején. De nem baj, majd mi emlékeztetjük rá! Én elismerem a tehetségét, hiszen nem semmi az, amit letett az asztalra. Azt viszont kikérem magamnak, hogy szájára vegye apámat és a testvéremet" - mondta Gáspár Zsolt, de Gáspár Bea is reagált.

"Nem értem, hogy Lacika miért a férjemet és az apósomat pécézte ki magának, hiszen van még bőven unokatestvére és másod unokatestvére, akiket bezzeg nem emleget. Jah, hogy az fáj neki, hogy Győző papa nem szórta el a pénzt és sikeres vállalkozó lett?! Én úgy tudom, hogy csak azután lett számukra fontos rokon az apósom, miután megneszelték, hogy jómódú lett. El is fogadták a segítséget a Megasztár alatt, de az anyósom, Mari mama temetésére már nem jöttek el, pedig rajtuk kívül mindenki ott volt. Hogy jön ő ahhoz, hogy a férjem tehetségét megkérdőjelezze?! Talán nem akkora énekes, mint ő, de hogy az ország első számú showmanje, azt nem veheti el tőle" - mondta Bea asszony

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.