Tragédia: folyóba fulladtak a gyerekek, akiket szombat óta kerestek

folyó Mississippi eltűnt gyerekek fulladás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 14 éves Brandy Wilson 8 éves húgával, 15 éves szerelmével és annak 5 éves öccsével ment a lousianai Mississippi folyó Nagy New Orleans hídjához játszani szombaton. Ekkor történt a tragédia.

Nem tudni, hogyan, de Brandy a vízbe esett, szerelme és húga, Ally pedig ki akarták menteni, bementek a lány után a vízbe. Az erős áramlat mindhármukat elsodorhatta. Egyik gyereket sem találják azóta, keresésüket a parti őrség pedig vasárnap fel is függesztette.

Octavia Wilson, a két lány édesanyja könnyek között nyilatkozott: "A gyerekeimet akarom. Tudják, hogy szükségem van rájuk. A lányom segíteni akart nekem, hogy pihenhessek, de nekem nincs szükségem pihenésre, a gyerekeimet akarom!"

A parti őrség közleménye szerint a mentőcsapatok 150 km hosszan kutattak a Mississippi folyó mentén, mielőtt felfüggesztették a keresést.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.