Egy szállodában találták meg holtan a népszerű színészt

Forrás: Shutterstock -
halál Kenneth Csang színész szálloda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Holtan találták a 86 éves Kenneth Csang hongkongi színészt szerdán egy hongkongi karanténszállóban.

A színész holttestét a szálloda személyzete fedezte fel két nappal azután, hogy visszatért Szingapúrból - írta a helyi sajtó. A hongkongi rendőrség közleménye szerint szerdán délben értesítették őket a halálesetről.

A hongkongi és kantoni filmrajongók számára Kenneth Csang híres színész volt, hat évtizedes pályafutása alatt több mint 200 szerepet játszott el az imdb.com filmes adatbázis szerint. Az 1960-as években indult el színészi karrierje, de legemlékezetesebb szerepeit az 1980-as és 1990-es években játszotta olyan filmekben, mint a Rendőrsztori 3., A bérgyilkos vagy a Tolvaj voltam mostanáig.

Holtan találták Kenneth Csang hongkongi színészt egy karanténszállodában Forrás: Shutterstock

Egyike volt azon kevés hongkongi sztárnak, aki Hollywoodban is dolgozhatott: mellékszerepeket, főleg gonosztevőket alakított egyebek mellett a Csúcsformában 2., a Gyilkosok gyilkosa, a Halj meg máskor!, az Anna és a király vagy az Egy gésa emlékiratai című produkciókban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.