Szánalmas: Amber Heard ezzel a trükkel próbálja kikészíteni Johnny Deppet a bíróságon

Forrás: AFP/Giuseppe Cacace -
Amber Heard tárgyalás Johnny Depp bíróság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég kiderült, hogy Amber Heard színésznőnek többféle komoly személyiségzavara van, ezt támasztja alá az a jelenség is, melyet a Johnny Deppel folytatott becsületsértési per tárgyalásain megfigyeltek a pszichológiai szakértők.

Expartnerek esetében gyakran tapasztalható, hogy jogi csatáik során mindent megtesznek, hogy ellehetetlenítsék egymást. Egy ilyen trükkre lettek figyelmesek azok a szakértők is, akik Johnny Depp és Amber Heard tárgyalásain elemzik a felek megnyilvánulásait.

Amber Heard és Johnny Depp Forrás: AFP/Giuseppe Cacace

Rájöttek, hogy Amber többek között megjelenésével próbálja bosszantani volt párját, méghozzá úgy, hogy tükörjátékot játszik vele: ha Depp egyik nap megjelenik egy bizonyos kiegészítőben, ő a következő ülésen szinte ugyanolyat kanyarint magára. A hajviseletét is hajlamos hozzá igazítani: ha a színész egy alkalommal copfba fogja a haját, a színésznő lófarokkal parádézik az azt követő tárgyaláson. A Blikk képes bizonyítékokat is gyűjtött a jelenségről: ha kíváncsi vagy rájuk, ITT tekintheted meg őket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.