“Johnny Depp megerőszakolt és életveszélyesen bántalmazott!” - állítja a világhírű színésznő

Forrás: AFP -
párkapcsolati erőszak nemi erőszak Amber Heard Johnny Depp bántalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amber Heard amerikai színésznő, Johnny Depp volt felesége brutális vádakkal illette a színészt, aki ezt követően beperelte a nőt, mert szerinte hazug vádakkal ásta alá a becsületét.

A 35 milliárd forintos per első tárgyalásán Heard ügyvédje felolvasta védence szavait, melyek agresszív, függőségekre hajlamos emberként festették le Deppet.

Depp olyan volt, mint egy démon, éppúgy gyűlölte Ambert, mint az édesanyját és a nővérét. Féktelen haragját és tombolását az ital és drogok táplálták" – idézte a Blikk Elaine Bredehoft szavait egy 2015-ös ausztráliai incidenssel kapcsolatban.

Amber Heard Forrás: AFP

A vallomást hallgatva Depp végig csóválta a fejét, és többször jelezte, hogy szerinte valótlanságok hangzanak el. Az ő jogi képviselője kijelentette, hogy

Johnny Depp Forrás: Getty Images via AFP/2003 Getty Images/Matthew Peyton

Johnny Depp továbbra is harcol az igazáért, tekintve, hogy a vádaskodások miatt Hollywood teljes mértékben bojkottálta őt. Jó példa erre a harmadik Legendás állatok film, a Dumbledore titkai, melyben lecserélték őt Mads Mikkelsen dán színészre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.