Hiába van rács mögött VV Aurelio, a vállalkozása így is virágzik

Forrás: Instagram, Aurelio -
börtön vállalkozás VV Aurelio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aurelio ugyan már néhány hónapja büntetését tölti emberrablási ügye miatt, de ez nem jelenti azt, hogy vállalkozása ne szárnyalna.

Aureliótól még 2017-ben loptak el egy szórakozóhelyen 200 ezer forintot. A közszereplőt egy régi ismerőse gombolta le pénzzel, a VV egykori győztese pedig bosszúból barátjával együtt elrabolta az illetőt, hogy visszaszerezzék a pénzt. Ezért az akcióért Aurelio börtönbe került, ahol már javában írja a könyvét és barátnője elmondása szerint a többi rab is befogadta.

VV Aurelio vállalkozása szárnyal Forrás: Instagram, Aurelio

Amig Aurelio ott próbálja megtalálni a helyét, addig a kint elindított vállalkozása sem merült feeldésbe. Barátnője mindent megtesz azért, hogy a ValóVilág egykori győztesét egy sikeres vállalkozása várja majd, ha befejezi a büntetését. Aurelio ruhamárkáját továbbra is reklámozza és igazgatja, a Blikk információi szerint nemrég akciót is hirdettek egyes termékekre, melyekből már csak néhány darab volt rendelhető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.