Szívszorító: folyamatosan bántották az iskolában a kislányt, kihullott a haja

alopecia kopaszodás kislány iskolai bántalmazás bántalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Először csak foltokban kezdett kopaszodni a kislány, de végül az összes haja kihullott.

A kislány édesanyja, Wendy Pullan egy tanítási szünet alatt fedezte fel az első kopasz foltot kislánya, Bonnie fején. A gyermeket olyan súlyosan bántalmazták iskolatársai, hogy végül teljesen megkopaszodott. Bár a koronavírus-járvány alatti karantén idején visszanőtt Bonnie hajának egy része, miután vissza kellett térnie az iskolába, újra kihullott, ráadásul a szempillája és a szemöldöke is eltűnt.

A kislány orvosai végül megállapították, hogy Bonnie alopeciában szenved. Ez az a betegség, amelyben Will Smith felesége, Jada Pinkett-Smith is szenved, és amin Chris Rock poénkodott az Oscar-gálán, ami a botrányos pofozkodást eredményezte.

"A családdal elkötelezetten kiállunk az alopeciában szenvedők mellett, és nap mint nap emlékeztetjük Bonnie-t, hogy a valódi szépség belülről fakad. Azonban tudjuk jól, hogy a frizura egy fiatal lánynál rendkívüli fontossággal bír" - mondta az édesanya a Daily Recordnak. "Megszakad a szívem, hogy kisiskolásként olyanokat mond nekem, hogy nem szereti magát, vagy hogy a barátai mind szépek, ő azonban nem érzi annak magát".

Wendy most gyűjtést szervez, hogy Bonnie hajbeültetést kaphasson.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.