Először csak foltokban kezdett kopaszodni a kislány, de végül az összes haja kihullott.

A kislány édesanyja, Wendy Pullan egy tanítási szünet alatt fedezte fel az első kopasz foltot kislánya, Bonnie fején. A gyermeket olyan súlyosan bántalmazták iskolatársai, hogy végül teljesen megkopaszodott. Bár a koronavírus-járvány alatti karantén idején visszanőtt Bonnie hajának egy része, miután vissza kellett térnie az iskolába, újra kihullott, ráadásul a szempillája és a szemöldöke is eltűnt.

A kislány orvosai végül megállapították, hogy Bonnie alopeciában szenved. Ez az a betegség, amelyben Will Smith felesége, Jada Pinkett-Smith is szenved, és amin Chris Rock poénkodott az Oscar-gálán, ami a botrányos pofozkodást eredményezte.

"A családdal elkötelezetten kiállunk az alopeciában szenvedők mellett, és nap mint nap emlékeztetjük Bonnie-t, hogy a valódi szépség belülről fakad. Azonban tudjuk jól, hogy a frizura egy fiatal lánynál rendkívüli fontossággal bír" - mondta az édesanya a Daily Recordnak. "Megszakad a szívem, hogy kisiskolásként olyanokat mond nekem, hogy nem szereti magát, vagy hogy a barátai mind szépek, ő azonban nem érzi annak magát".

Wendy most gyűjtést szervez, hogy Bonnie hajbeültetést kaphasson.