Fábián tibor gyász Ákos menedzser Bonanza Banzai Kovács Ákos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kovács Ákos gyászol: elhunyt korábbi menedzsere, Fábián Tibor. 

Fábián Tibor annak idején a Bonanza Banzai menedzsereként igazán meghatározó szerepet töltött be Ákos életében. Halála mélyen lesújtotta az énekest, aki most közösségi oldalán búcsútott tőle.

"Döbbenetes gyászhírt kaptam megint: Silk és Farkas atya után a Bonanza egykori menedzsere, Fábián Tibor is az égbe költözött. Ha ő annak idején nem visz be minket a Lemezgyárba, valószínűleg minden másképp alakul. A Pesti Műsor újságírójaként és a Csillag születik zsűrielnökeként ismertem meg, aztán a zenekari életünk napi szervezője és szereplője lett, nagyjából 1988 őszétől egészen az 1994-es búcsúkoncertig. Sok mindent írhatnék róla, de most nem megy. Talán elég annyi, hogy a munkakapcsolatunk megszűnése után még vagy 15 évig minden lemezborítóm köszönetrovatába beírtam a nevét, mert hálás voltam neki.

Ma is az vagyok.

Nagyon nehéz élete volt.

Isten nyugtassa" – írta Ákos a Facebook-oldalán.

"Magunk maradtunk" címmel kisjátékfilmet rendezett Kovács Ákos. A filmben a lányai is feltűnnek majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.