Kiskorúval létesített szexuális kapcsolatot a Doctor Strange sztárja: letöltendő börtönbüntetésre számíthat

Zara Phythian Doctor Strange szexuális zaklatás ítélet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zara Phythian hollywoodi színésznőt és férjét bűnösnek találta a bíróság gyermekek ellen elkövetett szexuális bűncselekmények vádjában. Letöltendő börtönbüntetésre számíthatnak. 

A 36 éves színésző a 2016-os Marvel-szuperhősfilmben, a Doctor Strange-ben szerepelt Benedict Cumberbatch és Tilda Swinton oldalán. A bíróság most bűnösnek találta, miután kiderült, hogy szexuálisan zaklatott egy fiatal lányt, 13 éves korától kezdve egészen 16 éves koráig.

Nemcsak a színésznőt, a férjét, Victor Markle-t is elítélték. Összesen 14 rendbeli szexuális zaklatással vádolták meg a házasápárt. Bár ők minden vádat tagadtak, az esküdtszék bűnösnek találta őket.

Az ítélet kihirdetésekor a színésznő képtelen volt elrejteni az arcára kiülő rémületet. A büntetés mértékéről később fog dönteni a bíróság - írta a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.