Ahogy arról mi is hírt adtunk, május elején öngyilkossággal fenyegetőzött Molnár Gusztáv. A színészt mentő szállította kórházba. Felesége, Vivien megtörte a csendet, és elmondta, hogy van most a Drága örökösök egykori sztárja.

Nyolc hónapja már annak, hogy a színész volt felesége, Ildikó azzal vádolta meg Gusztávot, hogy bántotta közös kisfiukat, Benedeket. Azóta a férfi csak felügyelet mellett látogathatja a kisfiát.

A színész felesége szerint a férje mostanra beleroppant a gyerekért folyó harcba, öngyilkossággal való fenyegetőzése is erről árulkodik. Vivien szerint az utolsó csepp a pohárban az volt, hogy Benedek valami olyasmimt mondott Gusztinak, hogy úgy szereti őt, mint a másik apukáját, Andrást - mesélte a Story magazinnak Vivien, aki szerint a férje nincs jól, ráadásul a munkáit is elvesztette.

„Guszti nincs jól. Hosszú hónapok óta nem hagyják, hogy édesapa legyen, az új vagy másik 'apuka' pedig kés volt a szívében. Ez az egész rátelepedett az életünkre, mára mindketten beleroppantunk a gyerekért folyó harcba"

- mondta Vivien, aki a történtek óta mindenhova elkíséri férjét.

Forrás: RTL Klub

Gusztáv a történtek óta pszichológushoz és pszichiáterhez is jár, szedi a gyógyszereit, és bízik abban, hogy hamarosan visszakaphatja a kisfiát.