Hihetetlen átalakulás: Gáspár Evelin soványabb, mint valaha

vékony fogyás Gáspár Evelin átalakulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Evelin az év elején mutatta meg rajongóinak a párját, akivel már lassan egy éve tart a kapcsolata. A boldogság pedig sugárzik az idősebb Gáspár-lányról, aki legújabb fotóján is megvillantotta mesés alakját.

Gáspár Győző és Bea nagyobbik gyermekét pufi kislányként ismerte meg az ország a Győzike Show-ból, ám Evelin mára egyértelműen levetkőzte ezt a szerepet és nők ezrei irigylik az alakját. Nemcsak az életmódváltásnak és a Survivor című túlélőműsornak, hanem a szerelemnek is köszönheti, hogy majd kicsattan a boldogságtól.

Egyik legújabb fotóján sportmelltartóban és rövidnadrágban állt kamera elé és sorban kapja a gratulációkat. A kommentelők nem győzik dicsérni Evelin alakját, vékony derekát, azonban a negatív hozzászólások is megjelentek a poszt alatt. Az egyik felhasználó szerint Evelin nagyon megöregedett és évtizedekkel idősebbnek néz ki a koránál. A bántó megjegyzésre egyelőre még nem ragált az influenszer.

Evelin nemrég megmutatta, hogyan néz ki párjával közös otthona, és korábban arról beszélt, hogy a gyermekvállalástól sem zárkózik el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.