Cristiano Ronaldo barátnője először mutatkozott a tragédia után: estélyiben jelent meg a fesztiválon

Forrás: AFP/Oscar Del Pozo -
gyász Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldó barátnője Georgina Rodriguez Cannes-i filmfesztivál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Visszafogott, mégis gyönyörű estélyiben vonult végig a vörös szőnyegen a sztárfocista szerelme, Georgina Rodríguez. A modell pár hónapja még nagy örömmel jelentette be, hogy ikreket várnak, ám áprilisban szörnyű hírrel sokkolta a világot.

Cristiano és Georgina hosszú bejegyzésben hozták nyilvánosságra, hogy a szülést csak kislányuk élte túl, kisfiukat ugyanis elveszítették.

– írták az áprilisi bejegyzésükben. A tragédia megrázta a sport- és celebvilágot, és régen látott összefogásra ösztökélte a focidrukkereket. Ronaldo csapatának ellenfelei percekig tartó tapssal fejezték ki szolidaritásukat a gyászoló szülőknek.

A pár a tragédia után egy nagy családi fotóval tért vissza az online térbe, amelyet majdnem 20 millióan lájkoltak. Az életben maradt kisbabát azonban közelről először csak májusban mutatták be, és a tündéri kislány még a legkeményebb drukkerek szemébe is könnyeket csalt. Georgina viszont egészen mostanáig várt arra, hogy újra megjelenjen a nyilvánosság előtt.

A sztárfocista kedvese is végigvonult a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén, és mindenki csodájára járt gyönyörű alakjának és estélyi ruhájának.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.