Visszatér Liptai Claudia! Nagy bejelentést tett a kedvelt műsorvezető

Forrás: Liptai Claudia/Instagram -
szinkron műsorvezető Liptai Claudia színészet szinkronizálás Mafilm Audio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Öt év után ismét hódolhatott egykori szenvedélyének a rajongók legnagyobb örömére.

Liptai Claudia ma az egyik legismertebb tévés műsorvezető, ám nemcsak showműsorok házigazdájaként, hanem színésznőként is gyakran láthatja őt a közönség. A mai napig rendszeresen fellép a Centrál Színház különböző előadásaiban, de nemcsak a világot jelentő deszkákon, hanem a kamerák előtt, sőt a szinkronstúdiókban is megcsillogtatja tehetségét.

A mikrofon előtt azonban öt éve állt utoljára, amikor Rihannának kölcsönözte a hangját a Valerian és az ezer bolygó városa című filmben. Liptai Claudia hangján szólalt meg a Madagaszkár-filmek vízilója, Gloria, valamint ő szinkronizálta a Bazi nagy görög lagzi főhősét, Nia Vardalost is.

Most ismét visszatért a szinkronstúdióba, ám azt nem árulta el, hogy milyen produkcióban hallhatják majd a hangját a követői. A bejegyzéshez mellékelt fotón azonban jól látszik a háttérben elhelyezett képernyőn a Disney logója, ezért elképzelhető, hogy a júniusban hazánkban is elinduló új streamingszolgálató valamelyik műsorában hallhajtuk majd Claudiát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.