Megható sorokkal búcsúzott Haumann Pétertől a fia, Máté

gyász színész Haumann Máté megható emlékezés Haumann Péter szomorúság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról mi is hírt adtunk, 81 éves korában, hosszú betegség után elhunyt Haumann Péter. A színésztől többek között fia, Máté is egy megható posztban búcsúzott.

Az egész országot megrázta Haumann Péter halála. A színészóriástól rengetegen búcsúztak a közösségi oldalakon, többek között Csonka András, Till Attila, Lengyel Tamás és a fia, Haumann Máté is.

A Jászai Mari- és Kossuth-díjas színész fia egy olyan Hamlet-idézettel búcsúzott imádott édesapjától, amit az utóbbi időben Haumann Péter többször is emlegetett, mielőtt elment.

Ma délután az M5 csatornán is Haumann Péterre emlékeznek: a Nagyok című portréműsor első része ma 15:50-től, második része pedig holnap 15:25-től látható a csatornán. A III. Richárd május 29-én, a Magyarország, szeretlek! után, 21:30-tól látható a Dunán.

A Kossuth Rádió kulturális műsora, a Kalendárium is csatlakozik a megemlékezéshez. Holnapi adásukban egy rendhagyó összeállítással készülnek, hogy elismeréssel adózzanak a magyar színészóriás munkásságának.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.