Újabb részletek az aszódi gyerekgyilkosságról: a lányok rettegtek az apjuktól

Forrás: Police -
gyilkosság édesanya Aszód családi tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan arról mi is beszámoltunk, Aszódon egy édesapa brutális gyilkosságot követett el, kioltotta 14 és 16 éves lányai életét. Most újabb részletek láttak napvilágot a kegyetlen tragédiával kapcsolatban.

Május 26-án érkezett állampolgári bejelentés a rendőrségre, miszerint egy aszódi társasház egyik lakásából furcsa szag áramlott ki. A járőrök és a tűzoltók kiérkezve két fiatal lány holttestét találták meg. Később kiderült, hogy a 14 és 16 éves lányokkal saját édesapjuk végzett. A 46 éves férfire jelenleg rendőrök vigyáznak.

L. Tamás a gyilkosság után a Vámosgyörk melletti Adácson vonat elé vetette magát, azonban túlélte az öngyilkossági kísérletet, és kórházba szállították.

Meggyilkoltak két embert Aszódon, helyszínelés, gyilkosság, rendőrség Forrás: Police

A Ripost információi szerint a lányok édesanyja korábban már több nőjogi szervezettől is segítséget kért, azonban nem kapott elég hatékony támogatást. Kiderült, hogy a lányok féltek az apjuktól, és sosem mentek hozzá szívesen.

A vámosgyörki családi ház sokak szerint leginkább egy erődítményre hasonlítható, a homlokzat be van kamerázva, a kertet pedig palakerítés veszi körbe, ami semmiféle betekintést nem enged.

"Zsuzsanna rettegett, de alig valakit avatott a bizalmába" – mondta az asszony egyik szomszédja. Hozzátette, senki sem érti, hogy a gyámhatóság miért nem korlátozta az apa kapcsolattartáshoz való jogát. Ha ez megtörtént volna, a lányok valószínűleg még mindig életben lennének.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.