A neves mágus több millió forintra megkárosította egyik kuncsaftját, aki évek óta fut a pénze után. Megpróbálta visszaszerezni tetemes összegű vagyonát, ám a végén még őt jelentették fel zaklatás miatt.

Frabato a vádak szerint azt ígérte vendégének, hogy megforgatja a pénzét és olyan befektetést ajánlott a hölgynek, ami órási és garantált haszonnal kecsegtetett. A vélt nyereségből azonban semmi sem lett, a nő pedig elbukta tízmillió forintját, amelyet teljes egészében Frabatóra bízott.

Forrás: TV2

Ma már pontosan tudom, hogy nem lett volna szabad megbíznom benne. Tömérdek kifogás, hitegetés és hazugság után még engem jelentett fel zaklatásért... Gerinctelen, jellemtelen parazita az ilyen. Hiába döntött a bíróság, új eljárásban tudom csak elérni, hogy a pénzemet visszafizesse. Biztos vagyok benne, hogy nem csak engem károsított meg, csak sokan nem mernek megszólalni

– mesélte a nő a Blikknek, aki két éve már a bíróságon is harcol a pénzéért. Annak ellenére, hogy nem volt pénze ügyvédre, és a mágus neves védővel állt ki ellene, az igazságszolgáltatás mégis a károsultnak adott igazat. Frabatót ugyanis első- és másodfokon is bűnösnek ítélték csalás miatt, amelyért egy év felfüggesztett börtönt, valamint 300 ezer forintos bírságot kapott.

Frabato nemrég azzal került ismét címlapokra, hogy azt állította, ő előre figyelmeztette a májusban tragikusan fiatalon elhunyt Berki Krisztiánt, hogy baj érheti.