Berki Krisztián ügyvédje tiszta vizit öntött a pohára. Elárulta, milyen volt a sztár anyagi helyzete valójában.

Berki Krisztián május 6-án távozott az élők sorából, lakásának erkélyén kislánya, Natasa talált rá. A celeb haláláról és anyagi helyzetéről egykori ügyvédje nyilatkzotott. "A halála napján fél 9-kor hívtak a helyszínről, hogy akkor a Berki úr halála kapcsán ki fogja képviselni a családot" - kezdte Szilágyi Roland.

"Úgy tudom, hogy megvan az eredménye a boncolásnak, de azt is egészen konkrétan tudom, hogy erről a család még nem kapott hivatalos értesítést" - árulta el az ügyvéd, aki 4 évig képviselte Berki Krisztián ügyeit, jó barátok is lettek. Elmondása szerint a celeb már akkor légzési nehézségekkel és magas vérnyomással küzdött, amik a testépítő múltjának a hozadékai voltak. Erre jöttek a magánéleti problémák és a bírósági ügyek, ezek miatt elindult Krisztián a lejtőn. Az utolsó időszakban már az ügyvédjével sem volt a régi a viszonyuk.

Berki Krisztián anyagi helyzetéről vallott ügyvédjeForrás: --

"Megjelent nagyon sok helyen, hogy Krisztián csak adósságot hagyott a családjára, ez azért teljesen nem igaz.  Neki is volt egy vagyonkezelési szerződése, amit a halála előtti évben kötött, amiben ő rendelkezett - kvázi előre látva ezt - a halála esetére szóló kedvezményezetti pozícióban lévő személyekről. Az nem egyenlő azzal, hogy valakinek nincsen semmije a nevén" - mondta az RTL Klubnak az ügyvéd.

Elmondta, pont olyan tartozásai voltak, mint bármelyik embernek, nem nagy összegek, kivéve a laksáfelújítás körüli ügy. Több millióval tartozott a kivitelezőnek, ennek a rendezése már Mazsira hárult.

"Ezek is rendezve lettek az elmúlt időszakban. Krisztiánnak nem az adósságok voltak a problémái, hanem az elmúlt egy évben, ami összejött, és folyamatosan jöttek a rosszabbnál rosszabb események és kudarcok. Nehezen tudott ő ebből lelkileg kijönni." - mondta még az ügyvéd.