Hihetetlen! Megint bíróság elé kell állnia Johnny Deppnek: ám ezúttal ő lesz a vádlott

Forrás: Daniele Venturelli / WireImage / 2021 Daniele Venturelli -
Gregory Brooks erőszak támadás tárgyalás Johnny Depp bíróság vádlott
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig ért véget az Amber Heard kontra Johnny Depp-ügy, a neves színész újfent visszatér a tárgyalóterembe. Ezúttal viszont nem ő perel, hanem őt vádolják azzal, hogy bántalmazta egyik kollégáját.

Nem tudni, hogy Depp újabb bírósági ügye kap-e akkora nyilvánosságot, mint az exfeleségével folytatott küzdelem, de biztosan sokan követik majd figyelemmel A Karib-tenger kalózai sztárjának újabb botrányát. Johnny Depp ezúttal alperesként áll a bíróság elé, ugyanis egykori kollégája, Gregory "Rocky" Brooks filmes szakember beperelte őt bántalmazásért.

Brooks azt állítja, hogy Depp 2018-ban a Hazugságok városa című film forgatásán egy heves vita közben kétszer bordán ütötte, majd verbálisan is bántalmazta. A két férfi azért veszett össze, mert Gregory szólt a színésznek, hogy kifutnak a forgatási időből.

Forrás: Daniele Venturelli / WireImage / 2021 Daniele Venturelli

A tárgyalás július 25-én kezdődik, ám a benyújtott iratok alapján kérdéses, hogy Johnny Depp ezúttal is tud-e majd nyerni. A papírok szerint ugyanis nemcsak bántalmazta a férfit, hanem pénzt is ajánlott neki, hogy üsse arcon, emellett Brooks azt állítja, hogy Depp bűzlött az alkoholtól. A színész azzal védekezik, hogy önvédelemből cselekedett és ügyvédei szerint a stábtag provokálta és veszélyeztette Johnnyt – írja a 24.hu.

Johnny Deppet ezúttal is Camille Vasquez képviseli majd, az az ügyvédnő, aki megnyerte számára az Amber Heard elleni pert.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.