Kitálalt az ügyvéd: valójában ilyen volt Berki Krisztián és Mazsi házassága

Forrás: instagram.com/berkimazsi -
vagyon adósság Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián ügyvédje elmondta, milyen volt a celeb anyagi helyzete a halála előtt. Arról is beszélt, milyen volt a házassága Mazsival.

Ahogy arról a Life.hu is beszámolt, Berki Krisztiánról elterjedt az a pletyka, hogy hatalmas adósságot hagyott a családjára, de kiderült, hogy ez így ebben a formában nem igaz. A celeb egykori ügyvédje nyilatkozott erről.

Berki Krisztián rendelkezett vagyonáról Fotó: Polyák Attila - Origo

"Neki is volt egy vagyonkezelési szerződése, amit a halála előtti évben kötött, amiben ő rendelkezett - kvázi előre látva ezt - a halála esetére szóló kedvezményezetti pozícióban lévő személyekről. Az nem egyenlő azzal, hogy valakinek nincsen semmije a nevén" - mondta az ügyvéd az RTL Klubon. Hozzátette, rendelkezett arról is, hogy halála esetén ki, milyen kedvezményezettje a vagyonának.

Arról is beszélt, milyen volt a házassága Berkinek Mazsival. Kiderült, hogy az elmúlt fél évben nem alakult jól a kapcsolatuk, pszichológus segítségét is kérték, hogy rendbe tudják hozni a házasságukat. Ez az ügyvéd szerint nem igazán sikerült.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.