Döntött a bíróság a lányai meggyilkolásával gyanúsított férfi sorsáról

Forrás: Police.hu -
életfogytiglan aszódi kettős gyilkosság ügyészség büntetés gyerekgyilkosság börtön Aszód letartóztatás bíróság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Döntött az aszódi kettősgyilkosság gyanúsítottjának sorsáról a bíróság.

Ahogy arról korábban a Life.hu is beszámolt, egy férfi álmában megölte 14 és 16 éves lányát, majd vonat elé vetette magát. Az öngyilkossági kísérletet azonban túlélte.

Tegnap a lányait brutálisan kivégző férfi letartóztatása is megtörtént.

Forrás: Police.hu


A gyanúsított ellen a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság előre kitervelten, aljas indokból, részben különös kegyetlenséggel, több ember sérelmére, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt folytat büntetőeljárást.

A Budakörnyéki Járásbíróság nyomozási bírója meghallgatta a gyanúsítottat és az ügyészi indítvánnyal egyetértve elrendelte letartóztatását az elsőfokú bíróságnak a tárgyalás előkészítése során hozandó határozatáig, de legfeljebb 2022. július 20-ig. A Bíróság a kényszerintézkedés végrehajtását az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetben rendelte el - közölték a Budapest Környéki Törvényszék honlapján.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.