Élő adásban lett rosszul Fábry Sándor: videó terjed a kellemetlen jelenetről

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
köhögőroham tévé videó köhögés m1 élő adás Fábry Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rendkívül bizarr jelenet került fel az internetre az ismert humoristáról. Fábry Sándor egy élő, beszélgetős műsor vendége volt, amikor köhögőrohamot kapott, amelyet meglehetősen furcsa gesztusokkal kísért a standupos.

Fábry Sándor a köztelevízió műsorának vendége volt, ahol saját, összművészeti show-járól kérdezték. A humorista nagy lendülettel ecsetelte, mi mindent kell tudni a produkcióról, ám a beszélgetés egy pontján fulladozni kezdett, eltorzult az arca, felemelte a karjait és az elé kihelyezett pohár vízért nyújtózkodott. A bizarr köhögőrohamra a műsorvezető sem tudott mit reagálni.

Forrás: MTI/Zih Zsolt

A helyzet akkor vált igazán abszurddá, amikor Fábry a sűrű köhögések közepette azt mondta, hogy valószínűleg hányni is fog. A humorista a vízivás után folytatta a mondanivalóját, és úgy tett, mintha semmi sem történt volna. Az internet azonban nem felejt, és az esetről készült videó még májusban került fel a legnagyobb videómegosztóra, ám csak most kapták fel.

A köhögőroham 5:25-nél kezdődik a videóban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.