2018 után ismét feloszlott Majka és Curtis duója, ugyanis a függőséggel küzdő rapper annyira kiütötte magát, hogy rokonainak kellett rátörniük az ajtót. Kollányi Zsuzsi jól ismeri mindkét zenészt, és nem lepte meg, hogy így végződött a két férfi munkakapcsolata.

Curtis évek óta küzd függőségével, ami számtalan nehéz pillanatot okozott már a számára. Erőszakos cselekedetek, autóbaleset és lemondott fellépések is tarkítják balhésorozatát. Hiába kapott már sok esélyt, legjobb barátja és zenésztársa, Majka türelme is véges. Az ózdi rapper a múlt hétvégi eset után végleg megszakította a munkakapcsolatot Curtisszel.

Kollányi Zsuzsi énekesnőFotó: Mudra László - Origo

Hogy őszinte legyek, nem vagyok meglepve. Tökre becsülöm, hogy a fiúk 2018 után újra megpróbálták a közös munkát, de kiderült, hogy mégsem megy nekik együtt. Nem akarok beleszólni a dolgukba, felnőtt emberek, akiknek szívből kívánom, hogy megtalálják a számításukat. Ami történt... Arról azt tudom mondani, hogy benne volt a pakliban

– nyilatkozta a Borsnak Kollányi Zsuzsi énekesnő, aki nagyon jól ismeri mindkét rappert, ugyanis egy időben sokat dolgozott Majkával.