Kiderült, miért nyúlt Curtis ismét a drogokhoz

Forrás: Curtis/Instagram -
drog koncert Majka Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Curtis megint visszaesett, újra a drogokhoz nyúlt. A hétvégén cserben hagyta Majkát és a zenekart, nem jelent meg a fellépésen. Majka a dolgokat rövidre zárta, azonnal bejelentette, hogy külön utakon folytatják.

A Blikk úgy tudja, hogy Majka és a zenésztársak már korábban jelezték Curtisnek, hogy ismét rossz irányba halad. Attila természetesen fogadkozott, hogy megváltozik, de ismét megtörtént a baj, úgy kiütötte magát, hogy rá kellett rúgni az ajtót. A visszaesést az okozhatta, hogy már sokadszorra szakítottak Barnai Judittal, valamit a bátyja gyilkossági ügye is nagyon megviselte.

Curtis nem jelent meg a hétvégi koncerten Forrás: Curtis/Instagram

"Az utóbbi időben már sejthető volt, hogy Curtis elindult a lejtőn. A se veled, se nélküled kapcsolata Judittal megviselte, és a testvére körüli botrányok is. Sokan próbáltak Atinak segíteni, de amíg maga nem látja be hogy baj van, addig minden hiába. Majka többször leült vele beszélni, hogy ez így nem lesz jó, és bár Ati mindig megígérte, hogy megváltozik, számíthat rá, elvégzi rendesen a munkáját, sajnos egyre csak ment lefelé a lejtőn, így érhető, hogy miért alakult így megint a helyzet" - mondta egy informátor.

A lap megkereste Majkát is, aki így nyilatkozott:
"Mindent elmondtam a Facebookomon és az Instagramon. Természetesen az összes koncertet megtartjuk, nem hagyjuk cserben a közönséget, csak épp Curtis nélkül lépünk majd színpadra."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.