Berki Mazsi már nem marad sokáig távol: elárulta, mikor tér vissza Magyarországra

Forrás: Facebook/Berki Renáta -
Berki Mazsi Bali Magyarország nyaralás Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Mazsi a munkába menekült férje, Krisztián halála után és a temetés sem hozott sok megnyugvást a gyászoló özvegynek. A kislánya érdekében azonban össze kell szednie magát, hiszen egyedülálló anyukaként hatalmas feladat áll előtte.

Mazsiék eredetileg hármasban terveztek elutazni Balira, a szörnyű tragédia után viszont kislányával kettesben vágott neki a nagy kalandnak. A követői közül sokan támadták amiatt, hogy alig két hónappal férje halála után nyaralni ment, ráadásul érzéseiről és fájdalmáról több posztban és videóban is beszámolt.

Forrás: Facebook/Berki Renáta

A kismama viszont kezd magára találni és ezért döntött úgy, hogy meghosszabbítja a nyaralást, tehát a tervezettnél tovább maradnak a meseszép szigeten. A Blikk viszont kiszúrta Mazsi egyik új posztját, melyben az anyuka arról írt, hogy nemsokára újra találkozik azzal a kutyatrénerrel, akire a pihenés idejére az állatokat bízta. A rajongók ebből arra következtetnek, hogy Mazsi nemsokára visszatér az országba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.