Kiderült, ki adhatta VV Anettéknek a tudatmódosító főzetet

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
VV Anett szertartás ayahuasca Sáfrány Emese
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Július 10-én éjjel Béres „VV” Anett egy spirituális szeánszról, az ayahuasca nevű főzettől módosult tudatállapotban szaladt be az erdőbe Siklós közelében. A bizarr hallucinációk elől menekülő lány súlyos sérüléseket szenvedett, végül egy helybéli talált rá öntudatlan állapotban, meztelenül.

Anett egy hatórás operáción esett át, miután többek között bokatöréssel és bordarepedéssel szállították kórházba. A Blikk utánajárt, ki vezethette a rituálét: a szálak egy viszonylag széles körben ismert siklósi sámánasszonyhoz vezettek, akinek közösségi profiljait több zárt csoportban is megosztották. A nő azonban a botrány kirobbanása után törölte weboldalát, letiltotta az ott feltüntetett telefonszámot, sőt, a Facebook-oldalát is felfüggesztette.

VV Anett Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Régebbi posztjaiból viszont kiderült, hogy Peruban sajátította el a különleges gyógyterápia fortélyait. A sámánnő korábban a vendéglátás és a szállodaipar területén dolgozott, de a spiritualitás iránti érdeklődése miatt ezek a tevékenységek háttérbe szorultak. Nemrég megszűnt weboldalán elárulta, hogy a világ igaz gyógymódjait keresi, illetve az ezekhez szükséges eszközöket és szereket is próbálja biztosítani látogatói számára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.