Ennyit fogsz érezni a kánikulát váltó hidegfrontból: előrejelzés

Forrás: Shutterstock -
hidegfront kánikula időjárás zápor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hidegfronttal érkező záporok mellett marad a 30 fok körüli meleg.

Péntek


Gyenge hidegfront érkezik, melynek szakadozott felhőzetéből inkább csak északon fordul elő zápor, esetleg zivatar. Az északnyugati szél megerősödik. 30 és 35 fok között alakul a hőmérséklet.

Forrás: Shutterstock

Szombat


Hajnalban délnyugaton még kialakulhat zápor, majd országszerte napos, gomolyfelhős időre számíthatunk csapadék nélkül. Az északnyugati szél erős marad. Lényeges változás nem lesz a hőmérsékletben: marad a 30-33 fok körüli maximum.

Vasárnap és hétfő


Mindkét nap sok napsütés várható, csak kevés gomolyfelhő jelenik meg az égen. Nem lesz csapadék. Az északnyugati szél gyakran lesz élénk. Pár fokkal felfrissül az idő: délutánonként 29 fok körüli értékeket mérhetünk.

Kedd és szerda


Ragyogóan napos, száraz idő valószínű. Erőteljes felmelegedés kezdődik, újabb hőhullám érkezhet: szerdán már 36-37 fok is lehet - írja a Köpönyeg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.