Megszólaltak Michael Schumacher szomszédjai: újabb hírek érkeztek a legendáról

Forrás: AFP/Jean-Loup Gautreau -
Gland Svájc Forma-1 F1 Michael Schumacher Michael Schumacher állapota
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az autósport talán egyik legismertebb alakja, Michael Schumacher kilenc évvel ezelőtt szenvedett súlyos síbalesetet. A versenyző olyan súlyosan megsérült, hogy az orvosok az életéért küzdöttek, végül sikerült megmenteni a Forma-1 ikonját.

Schumacher és családja a nyilvánosságtól visszavonulva svájci otthonukban él és hétpecsétes titokként őrzik, milyen állapotban is van a hétszeres világbajnok. A rajongók szeretnék kideríteni, hogy mi van Michael Schumacherrel, és időről időre felröppennek olyan pletykák, hogy már sosem fog lábra állni. Ezt erősítette meg nemrég a sportág egyik legnagyobb hazai alakja, Frankl András is.

Frankl szerint már nem fogjuk élve látni Michael Schumachert.

Forrás: AFP/Jean-Loup Gautreau

Az igazságnak próbált utánajárni az amerikai Sports Illustrated című lap, melynek munkatársai ellátogattak Glandba, és kikérdezték a helyieket Schumacher állapotáról. A lakosok nem kívántak részletekbe bocsátkozni, de elárulták, hogy régebben sokat találkoztak Michaellel, ott járt közöttük a baleset előtt, de ma már csak a feleségét látják néha lovagolni – írja a Ripost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.