Rég nem látott videó került elő Fésűs Nellyről: a színésznő sem gondolta, hogy újra látja majd

nosztalgia videó szappanopera Barátok közt emlék Fésűs Nelly RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hazai televíziózás egyik legismertebb és talán leghosszabb ideig futó napi sorozata volt a Barátok közt. Az RTL Klub szappanoperájában színészek százai tűntek fel, sokan azonban talán maguk is elfelejtették már, hogy egykor játszottak a produkcióban.

Fésűs Nelly is egyike volt azoknak, akik a Barátok közt indulásakor szerepeltek a a híres sorozatban. A színésznő 27 éves volt, amikor eljátszhatta Sági Rita karakterét, aki a rövid jelenléte ellenére igencsak megkavarta az állóvizet. Rita volt ugyanis Berényi Miklós egykori barátnője, aki felrobbantotta Nagy Ferenc építési vállalkozót, a Berényi-család egyik ellenségét.

Nem mellesleg Rita volt az, aki egykori szerelmét, Miklóst a jég alá lökte a Wikipédia szerint.

Fésűs Nelly nem hitte, hogy 23 évvel később ismét "találkozik" egykori önmagával, de az egyik rajongója kiszúrta őt a Barátok közt ismétlésében. A nosztalgikus videót pedig egyből megosztotta közösségi oldalán és a mellékelt gondolatok alapján úgy tűnik, Nelly remekül szórakozik saját magán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.