Hoppá! Shakira egy hollywoodi szupersztárra cserélhette focista kedvesét

Shakira sztárok szerelem Gerard Piqué Chris Evans álompár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig két hónappal ezelőtt robbant a bulvárbomba, miszerint szakított egymással a népszerű énekesnő, Shakira és focista kedvese, Gerard Pique. A pár ugyan nem házasodott össze, de úgy tűnt, két közös gyermekük örökre összeköti majd őket.

Az első pletykák szerint Pique hűtlensége vezetett a szakításhoz, ám nem sokkal később olyan hírek keltek szárnyra, melyek arról szóltak, hogy az anyagi kérdések vezettek a váláshoz. A focista ugyanis nagyobb összeget szeretett volna kölcsönkéri szerelmétől, hogy beindíthasson egy új vállalkozást. Ezt azonban az énekesnő, és a vagyonáról vele közösen döntő szülei is megtagadták.

A szakításuk valódi okát nem árulják el, de vélhetően nem lesz csendes a szétválás, ugyanis az elmúlt napokban a gyerekek miatt estek egymásnak.

Chris Evans Forrás: NurPhoto via AFP/Image Press Agency/NurPhoto/Image Press Agency

A média most minden lépésüket figyeli, így nem csoda, hogy a szakítást követően szinte azonnal megjelentek a pletykák arról, hogy kinek az oldalán találhatja meg ismét a boldogságot a kolumbiai énekesnő. Egy spanyol lap szerint Shakira kiszemeltje nem más, mint a hollywoodi szupersztár, Chris Evans.

A színészért nők milliói rajonganak, mióta eljátszotta a legendás szuperhőst, Amerika Kapitányt. A színész azóta több filmben is feltűnt, többek között a Tőrbe ejtve című krimikomédiában, most pedig a Netflix filmjében, A szürke emberben láthatja őt a közönség Ryan Gosling oldalán.

Shakira és Chris Evans románcát a pletykalapok és a sztárok rajongói két dologra alapozzák. Az egyik, hogy az énekesnő bekövette Evanst az Instagramon, illetve elutazott Kaliforniába, ahol épp a napokban mutatták be Chris új filmjét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.