Alig két hónappal ezelőtt robbant a bulvárbomba, miszerint szakított egymással a népszerű énekesnő, Shakira és focista kedvese, Gerard Pique. A pár ugyan nem házasodott össze, de úgy tűnt, két közös gyermekük örökre összeköti majd őket.

Az első pletykák szerint Pique hűtlensége vezetett a szakításhoz, ám nem sokkal később olyan hírek keltek szárnyra, melyek arról szóltak, hogy az anyagi kérdések vezettek a váláshoz. A focista ugyanis nagyobb összeget szeretett volna kölcsönkéri szerelmétől, hogy beindíthasson egy új vállalkozást. Ezt azonban az énekesnő, és a vagyonáról vele közösen döntő szülei is megtagadták.

A szakításuk valódi okát nem árulják el, de vélhetően nem lesz csendes a szétválás, ugyanis az elmúlt napokban a gyerekek miatt estek egymásnak.

Chris EvansForrás: NurPhoto via AFP/Image Press Agency/NurPhoto/Image Press Agency

A média most minden lépésüket figyeli, így nem csoda, hogy a szakítást követően szinte azonnal megjelentek a pletykák arról, hogy kinek az oldalán találhatja meg ismét a boldogságot a kolumbiai énekesnő. Egy spanyol lap szerint Shakira kiszemeltje nem más, mint a hollywoodi szupersztár, Chris Evans.

A színészért nők milliói rajonganak, mióta eljátszotta a legendás szuperhőst, Amerika Kapitányt. A színész azóta több filmben is feltűnt, többek között a Tőrbe ejtve című krimikomédiában, most pedig a Netflix filmjében, A szürke emberben láthatja őt a közönség Ryan Gosling oldalán.

Shakira és Chris Evans románcát a pletykalapok és a sztárok rajongói két dologra alapozzák. Az egyik, hogy az énekesnő bekövette Evanst az Instagramon, illetve elutazott Kaliforniába, ahol épp a napokban mutatták be Chris új filmjét.