Élő adásban káromkodott a TV2 sztárja: kicsúszott a száján a K betűs szó

Forrás: TV2 -
TV2 Mokka Andrei Mangra káromkodás élő adás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az élő tévéadás különlegessége, hogy nemcsak megismételhetetlen, de számtalan olyan váratlan esemény is megtörténhet közben, amelyre nem készülhetnek fel a műsorvezetők és a stábtagok sem. Kamerába besétáló pénisztől kezdve hányáson át ájulásig mindent láthattak már a világ tévénézői.

A káromkodás nem számít már annyira meghökkentőnek, de a hazai tévézésben nem gyakori, hogy a szereplők elfeledkeznek magukról. Andrei Mangra, a Dancing with the Stars legutóbbi évadának győztes táncosa volt a TV2 reggeli műsorának, a Mokkának a vendége. A műsorvezető, Orosz Barbara és Andrei a riport végén beleugrottak a Balatonba.

Forrás: TV2

Barbi fürdőruhában, de magas sarkúban csobbant, de ezt csak akkor vette észre, miután már késő volt. Az akció végén csúszott ki Andrei száján a káromkodás, a táncos ugyanis vélhetően megfeledkezett a kamerákról, vagy azt hitte, már nem hallhatják őket a tévézők.

– mondta Andrei.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.