Rémisztő jóslattal állt elő a modern Nostradamus: novemberben megváltozhat az életünk

Forrás: Science Photo Library/MARK GARLICK/SCIENCE PHOTO LIBRARY/Mark Garlick/Science Photo Libra -
időutazó rémisztő jóslat Nap jóslat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A történelem számos látnokot ismer, de talán egyikük sem népszerűbb Nostradamusnál. A francia csillagász jóslatai közül több is igaznak bizonyult. Sokan szeretnének a nyomdokaiba lépni, ám eddig csak kevés sikerrel jártak a neten manapság egyre népszerűbb "időutazók".

A modern Nostradamusnak is tekinthető internetes tartalomgyártó a TikTokra tölti fel hátborzongató videóit, melyben egymás után leplezi le az emberiséget fenyegető eseményeket. Állítása szerint 2906-ból érkezett és célja, hogy a tudásával megmentse az emberiséget.

Forrás: Science Photo Library/MARK GARLICK/SCIENCE PHOTO LIBRARY/Mark Garlick/Science Photo Libra

A népszerű videómegosztón nagyon sok, hozzá hasonló profil létezik, és eddig egyik időutazó jóslata sem vált valóra. A timevoyaging nevet viselő felhasználó nemrég azzal riogatta az internetezőket, hogy megérkeznek az űrlények, újabb járványok törnek ki, hatalmas hurrikán pusztít majd a Földön, és a bolygónk belsejében egy eddig ismeretlen világra bukkannak a tudósok.

Az egyik legújabb videóban pedig azt állítja, hogy novemberben egy napkitörés hatására 10 ember szuperképességhez jut, és lesznek, akik az így megszerzett erőt rosszra fogják használni – számolt be róla a DailyStar.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.